Име Сет систем Dispensa 90° за елемент до 300мм / ArenaStyle хром-бела
Димензии за елемент со ширина до 300мм и висина 1200-1600мм/ 1600-2000мм/ 1800-2200мм
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Сет систем Dispensa 90° се состои од: водилка со целосно извлекување и меко затварање ,метална рамка на извлекување , држач за фронт и ArenaStyle метални полици според висината на рамката.
Шифра Опис Цена
KB-D90/300-3CW Сет Dispensa 90° /300mm рамка метална 1200-1600мм, ArenaStyle 3/1 хром-бела 28542 ден. по ком.
KB-D90/300-4CW Сет Dispensa 90° /300mm рамка метална 1600-2000мм, ArenaStyle 4/1 хром-бела 32961 ден. по ком.
KB-D90/300-5CW Сет Dispensa 90° /300mm рамка метална 1800-2200мм, ArenaStyle 5/1 хром-бела 36801 ден. по ком.