Име Сет систем Dispensa 90° за елемент до 500мм / ArenaStyle антрацит
Димензии за елемент со ширина до 500мм и висина 1200-1600мм/ 1600-2000мм/ 1800-2200мм
Финиш Антрацит
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Опис Сет систем Dispensa 90° се состои од: водилка со целосно извлекување со носивост од 100кг и меко затварање ,метална рамка на извлекување , држач за фронт и ArenaStyle метални полици според висината на рамката.
Шифра Опис Цена
KB-D90/500-3A Сет Dispensa 90° /500mm рамка метална 1200-1600мм, ArenaStyle 3/1 антрацит 29446 ден. по ком.
KB-D90/500-4A Сет Dispensa 90° /500mm рамка метална 1600-2000мм, ArenaStyle 4/1 антрацит 34051 ден. по ком.
KB-D90/500-5A Сет Dispensa 90° /500mm рамка метална 1800-2200мм, ArenaStyle 5/1 антрацит 38285 ден. по ком.