Име Сет систем Dispensa Junior III за елемент 300mm – ArenaPure антрацит
Димензии за елемент 300mm
Финиш Антрацит
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Опис Click Fixx – склопување без употреба на алат и лесно подесување \ До 70 % побрзо склопување! \ Патентитран синхроматичен систем \ Сигурно функционирање – гарантирано! \ Транспарентни страници \ Брз и лесен пристап до компонентите – јасна прегледност од горе до долу \ Пристап од двете страни \ Лесно подесување на висината на полиците \ Подесување на дното и страниците
Шифра Опис Цена
KB-DJ-300/AP Сет систем Dispensa Junior III 300mm / ArenaPure 2/1 антрацит 11405 ден. по ком.