Име Сет систем Dispensa Junior III за елемент 400mm – ArenaStyle антрацит
Димензии за елемент 400mm
Финиш Антрацит
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Опис Click Fixx – склопување без употреба на алат и лесно подесување \ До 70 % побрзо склопување! \ Патентитран синхроматичен систем \ Сигурно функционирање – гарантирано! \ Транспарентни страници \ Брз и лесен пристап до компонентите – јасна прегледност од горе до долу \ Пристап од двете страни \ Лесно подесување на висината на полиците \ Подесување на дното и страниците
Шифра Опис Цена
KB-DJ-400/A Сет систем Dispensa Junior III 400mm / ArenaStyle 2/1 антрацит 12371 ден. по ком.