Име Сет систем Portero
Димензии Минимум големина на елемент за монтажа: H= 510mm; W=285mm
Финиш Антрацит и Хром
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис КАРАКТЕРИСТИКИ И БЕНЕФИЦИИ: • Поединечни и флексибилни елементи на носење • Навалување на горната корпа лева/ десна страна, за повеќе простор и подобра пристапност • Едноставно се монтира на долната страна на елементот • Беспрекорен и тивок систем • Адаптибилен носач на системот • Отпорен на киселини • Пластичните корпи обезбедуваат цврста подлога за шишиња и не пропуштаат истурени течности
Шифра Опис Цена
90680 PORTERO систем на извлекување, антрацит 13315 ден. по ком.
90679 PORTERO систем на извлекување, хром 14833 ден. по ком.