Име Сет систем Shelvo 3/4
Финиш сива
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал метал,пластика
Опис ¾ Кружни полици кои ротираат на осовина, • Наменети за аголни елементи со минимална димензија 800х800mm • Се подесува на различни висини. • Носивост до 2х20kg или вкупно 40kg • Изработена е од материјал високоотпорен на механички удари, UV зраци, и не создава електрицитет при триење со друг тип на материјали.
Шифра Опис Цена
90022 SHELVO 3/4 Систем за аголен елемент 6.530 ден. по ком.