Име Сет систем SUPRA за 150mm / хром
Димензии За 15cm елемент
Финиш хром
Производител Emuca
Потекло Eu
Материјал метал
Опис Целосно извлекување со меко затворање, 5D штелување, 25kg носивост
Шифра Опис Цена
7729 Emuca supra корпа за 15cm елемент 2905 ден. по ком.