Име Сет систем SUPRA за 200mm / хром
Димензии За 20cm елемент
Финиш хром
Производител Emuca
Потекло ЕU
Материјал метал
Опис Целосно извлекување со меко затворање, 5D штелување, 25kg носивост
Шифра Опис Цена
2780 SUPRA корпа М20 елемент 3955 ден. по ком.