Име Сет систем TANDEM Solo – за елемент 450мм / ArenaStyle хром-бела
Димензии За елемент 450мм / висина 1800мм
Финиш хром – бела
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Опис SoftSTOPPro тивко отвoрање и затвoрање / Облога на полиците против пролизгување / За вратите се користат шарки со агол на отворање од 110 степени / Со отворање на вратите, механизмот автоматски се извлекува од елементот / На една рамка може да се постават до шест полици на посакувана висина со носивост на секоја полица до 16 kg.
Шифра Опис Цена
KB-TS/450-5CW Сет систем TANDEM Solo 450мм ArenaStyle 5/1 хром-бела 46145 ден. по ком.