Име Сет систем WingLine L
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Опис Доживување на преклопните врати на нов начин WingLine L ви овозможува да произведувате преклопни лизгачки врати во сосема нова димензија на практичност. Револуционерниот механизам за отворање Push/Pull to move овозможува пристап до се што е внатре во кабинетот со само едно движење на раката. Импресивен панорамски ефект! Дополнителни моменти: оптимизирани перформанси на водење, меко отворање и затворање, инсталација без алатки, како и минимално испакнување на вратата. Талентиран систем кој можете да го употребите за спална, кујна и канцеларија.