Име Сет LeMans II 450mm – Н1250mm / ArenaStyle – антрацит
Димензии За 450mm / висина 1250mm / опција:лев и десен
Финиш ArenaStyle – Антрацит
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Опис Сет LeMans II 450mm вклучува: 1 х осовина за монтажа 1250mm / 4 x метални полици ArenaStyle со 25kg носивост по полица или вкупно 100kg / 70% повеќе искористен простор за складирање / Автоматско тивко затворање / Секоја корпа се извлекува независно
Шифра Опис Цена
KB-LM-450-1250L / A Сет LeMans II 450мм – Н1250мм лев / ArenaStyle антрацит 48728 ден. по ком.
KB-LM-450-1250R / A Сет LeMans II 450мм – Н1250мм десен / ArenaStyle антрацит 48728 ден. по ком.