Име Систем за бифе со регулатор
Димензии 185/298мм
Финиш алуминиум
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал метал
Опис Систем за преклопни врати.Со уред за регулирање на брзината кој го прилагодува дејството на сопирањето на вратата.Може да се монтира или на лево или на десно од елементот / Потребно е дополнително да се употребат шарки за вратата
Шифра Опис Цена
90751 Систем на отклоп за бифе 185/298мм алуминиум 385 ден. по ком.