Име Систем / за елемент 150мм – антрацит
Димензии за елемент 150мм
Финиш Антрацит
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Нерѓосувачки челик
Монтирање МОНТАЖА
Опис Водилки со целосно извлекување и меко затварање – десна монтажа / Носивост: 12кг / 3D подесување на фронт
Шифра Опис Цена
7211 кб.No.15 3D-X style корпа цел.извл.антрацит 7075 ден. по ком.
8021 кб.No.15 организатор за корпа-антрацит 305 ден. по ком.