Име Систем / за елемент 150мм – хром
Димензии за елемент 150мм
Финиш хром
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Нерѓосувачки челик
Монтирање МОНТАЖА
Опис Водилки со целосно извлекување и меко затварање – десна монтажа / Носивост: 12кг / 3D подесување на фронт
Шифра Опис Цена
7148 кб.No.15 3D-X style корпа цел.извл.хром 7365 ден. по ком.
7987 кб.No.15 организатор за корпа-хром 325 ден. по ком.