Име С90 Шарка права клип без пружина
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал челик
Опис За штрафење • За дебелина на врата од 14-23mm • Со 2Д подесување на длабочина 0-4mm и хоризонтално од 0-5mm • Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-7mm
Шифра Опис Цена
90313 С90 Шарка права клип без пружина 69 ден. по ком