Име С95 Шарка права без пружина
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис • Со Ø 35mm • За дебелина на врата од 14-23mm • Со 2Д подесување вертикално 0-4mm и хоризонтално од 0-5mm • Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-7mm
Шифра Опис Цена
90309 C95 Шарка права без пружина 46 ден. по ком.