Име С95 – Шарка права Ø40
Димензии Ø40; за врата со дебелина од 20-40мм
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Финиш никел
Опис • Со Ø 40mm • За дебелина на врата од 20-40mm • 3Д подесување (со соодветна подлошка) • Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-15mm • Затворање со отклопен федер
Шифра Опис Цена
90028 С95 Шарка права Ø40мм 58 ден. по ком.