Име Т30С водилки
Димензии L=300/350/400/450/500/600/800mm; Носивост 20кг
Финиш Бела/ Црна
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис Водилка со делумно извлекување • Носивост до 20kg од сет.
Шифра Опис Цена
90167 Т30С водилкa 400mm, бела 142 ден. по ком.
90166 Т30С водилки 450mm, бела 154 ден. по ком.
90165 Т30С водилкa 500mm, бела 212 ден. по ком.
92697 Т30С водилкa 350mm, бела 101 ден. по ком.
92696 Т30С водилкa 600mm, бела 235 ден. по ком.
92698 Т30С водилкa 500mm, црна 199 ден. по ком.
92752 Т30С водилкa 800mm, бела 385 ден. по ком.
92753 Т30С водилкa 300mm, бела 98 ден. по ком.
92809 Т30С водилкa 250mm, бела 97 ден. по ком.
92948 Т30С водилкa 550mm, бела 228 ден. по ком.