Име Утичница вградлива со 2 приклочоци, USB + LAN + AUDIO
Финиш Алуминиум
Производител GTV
Потекло Полска
Материјал Метал / Пластика
Монтирање Потребно е на работната површина да се направи отвор со големина 59mm x 211mm
Шифра Опис Цена
7789 Утичница вградлива со 2 приклочоци, USB + LAN + AUDIO 3333 ден. по ком.