Име Шарка за фрижидер
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис Со функција ма самозатварање, вклучувајќи монтажна плочка и распојание (растојание= 3mm) за преклопување он 13-18mm, интегрирано преклопување +1mm / -1 mm, интегрирано подесување на длабочина +3mm / -3mm
Шифра Опис Цена
7006 шарка за фрижидер со подлошка 397 ден. по ком.