Име Шарка клип 45° со интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,9mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Финиш никел
Опис За дебелина на врата 15mm- 28mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Примена за врати на аголен елемент
Шифра Опис Цена
6840 Sensys шарка агол 45° со амортизер 498 ден. по ком.

Category: