Име Шарка клип 90° со интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Финиш никел
Опис За дебелина на врата 15mm- 28mm, интеграно прилагодување на поместување на врата +1 / – 2mm, интегрирано регулирање на откривање +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Примена за врати на аголени елементи со рамен фронт.
Шифра Опис Цена
6609 Sensys Шарка 90° со амортизер 589 ден. по ком.

Category: