Име Шарка колено клип без меко затварање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 11,6mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Финиш никел
Опис За дебелина на врата 15mm-25mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +2,5mm/ -1,5mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110°
Шифра Опис Цена
6606 Intermat шарка коленеста клип 110° со само затварање 149 ден. по ком.

Category: