Име Шарка колено клип без меко затварање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Финиш никел
Опис Sensys шарка коленеста клип без интегриран Silent System -За дебелина на врата 15mm-24mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110°
Шифра Опис Цена
6678 Sensys шарка коленаста 110° клип 288 ден. по ком.

Category: