Име Шарка колено клип без пружина
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 11,6mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Финиш никел
Опис За дебелина на врата 15mm-25mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +2,5mm/ -1,5mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110° . За притисни и отвори (Push to open) апликации
Шифра Опис Цена
6565 Intermat коленеста без пружина 155 ден. по ком.

Category: