Име Шарка колено клип за тенки врати 10-19mm со интегриран систем за меко затварање
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Нерѓосувачки челик
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Опис ▶ За врати со дебелина од 10-19mm ▶ Агол на отворање 110° ▶ Со подесување на преклопот +/-2mm ▶ Длабинско подесување од +3/-2mm ▶ Висинско подесување на подлошката ▶ Изработена од челик со никел финиш ▶ Отвор со димензии ø35mm, и длабочина 7,8mm ▶ Клип шарка за брза монтажа со вграден Silent System ▶ Во согласност со стандардот за квалитет EN 15570, Level 3

Category: