Име Шарка полуколенo клип со интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Финиш никел
Опис За дебелина на врата 15mm-24mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110°
Шифра Опис Цена
6681 Sensys Шарка полуколенаста клип со амортизер 245 ден. по ком.

Category: