Име Шарка права клип за дебели врати 15-32mm со интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чаша Ø35mm, длабочина на чаша 12,8mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Финиш Никел
Опис За дебелина на врата 15mm- 32mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 95°.
Шифра Опис Цена
7019 Sensys Шарка права клип со амортизер 307 ден. по ком.

Category: