Име Шарка права клип за тенки врати 10-19mm со интегриран систем за меко затварање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Финиш Никел
Опис ▶ За врати со дебелина од 10-19mm ▶ Агол на отворање 110° ▶ Со подесување на преклопот +/-2mm ▶ Длабинско подесување од +3/-2mm ▶ Висинско подесување на подлошката ▶ Изработена од челик со никел финиш ▶ Отвор со димензии ø35mm, и длабочина 7,8mm ▶ Клип шарка за брза монтажа со вграден Silent System ▶ Во согласност со стандардот за квалитет EN 15570, Level 3
Шифра Опис Цена
90271 Sensys 8646i Шарка права клип со амортизер за тенки врати 373 ден. по ком.

Category: