Име Шарка права клип со интегриран систем за меко затвoрање
Димензии Дијаметар на чаша Ø35mm, длабочина на чашк 12,8mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Финиш никел
Опис За дебелина на врата 15mm-24mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110°
Шифра Опис Цена
6755 Sensys Шарка права клип со амортизер 201 ден. по ком.

Category: