Име Шарка права клип 165° без систем за меко затварање
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 11,6mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
Опис За дебелина на врата 15-32mm, интегрирано ±2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +3mm / -2mm, пролагодување на висина на мотажна плоча. Отворен агол 165°. Примена за врати на аголни елементи и за врати на елемент со вградени внатрешни фиоки.
Шифра Опис Цена
6637 Sensys шарка права 165° 488 ден. по ком.

Category: