Име Шарка 135° клип
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Финиш никел
Опис Прилагодување на дијагонала +9,5mm / -9,5mm, интегрирано прилагодување на преклопување, пролагодување на висина на монтажна плоча.
Шифра Опис Цена
6843 Sensys 50° / 65° шарка за преклопна врата 135° 303 ден. по ком.

Category: