Име ABS W1000 ST38 Premium White
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал ABS
Опис ABS W1000 ST38 Premium White. Кант трака со дезен и декор соодветен со иверицата.
Наслов ABS W1000 ST38 Premium White
Структура ST38 Feelwood Pinegrain