Име Actro 5D додаток за подесување на длабочина
Финиш црна / сива
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Опис Подесување на длабочина ± 1mm, не може да се користи со Push to open silent
Шифра Опис Цена
6629 Actro 5D подесување на длабочина 179 ден. по ком.