Име Actro 5D Push to open додаток за отвoрање на притискање
Финиш црна
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Опис Притискање за отворање / Нечуен систем за отворање, може да се користи од номинална должина од 350mm и ширина на внатрешноста на фиока ≥ 292mm
Шифра Опис Цена
6582 Actro 5D Push to open Silent system 2262 ден. по ком.