Име Actro 5D with Silent System
Димензии L= 500mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Галванизиран челик
Монтирање Со штрафење од страна на елементот
Опис Скриена водилка / Целосно извлекување, носивост 40kg, интергриран Silent system- тивко и нежно затвора фиоката. Интегрирано, интуитивно подесување на висината до +3mm / -1,5mm, странично прилагодување до ± 1,5mm, радијално подесување до ± 1,5mm и подесување на навалување.
Шифра Опис Цена
6661 Actro 5D Silent system 40kg 500mm сет 2101 ден. по ком.