Име Actro YOU водилка за фиоки
Димензии L = 500mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Опис Водилка со целосно извлекување за комбинирање со систем AvanTech YOU ▶ Метални или дрвени страници со штипки ▶ Вграден Silent System ▶ Можност за надградување со Push to open Silent ▶ Носивост 10/ 40/ 70kg ▶ EN 15338, Level 3 ▶ Поцинкуван челик
Шифра Опис Цена
92119 AV YOU водилка ACTRO XL Silent System цел.извл. 70кг/500мм лева 1,415 ден. по ком.
92120 AV YOU водилка ACTRO XL Silent System цел.извл. 70кг/500мм десна 1,415 ден. по ком.
92117 AV YOU водилка ACTRO L Silent System цел.извл. 40кг/500мм лева 1,149 ден. по ком.
92118 AV YOU водилка ACTRO L Silent System цел.извл. 40кг/500мм десна 1,149 ден. по ком.