Име Actro YOU водилки со целосно извлекување и меко затварање / 40kg и 70kg
Димензии L = 500mm / 40kg и 70kg
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Опис Водилки со целосно извлекување ▶ Вграден Silent System за меко затварање ▶ Можност за надградување со Push to open Silent ▶ Носивост 40/ 70kg ▶ EN 15338, Level 3 ▶ Поцинкуван челик
Шифра Опис Цена
92119/92120 Сет водилки ACTRO XL Silent System цел.извл. 70кг/500мм лева+десна 3144 ден. по ком.
92117/92118 Сет водилки ACTRO L Silent System цел.извл. 40кг/500мм лева + десна 2612 ден. по ком.