Име AIR M60 EASY SOFT сет систем за 1 врата со меко затварање
Димензии L=2m
Финиш мат алуминиум
Производител SYSKOR
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Монтирање Горна монтажа на водилката
Опис Сет систем AIR M60 за 1 врата * Сетот вклучува: EasySoft сет за врата 60кг со меко затварање и водилка од 2м