Име AIR M60 EASY SOFT сет систем за 2 врати со меко затварање
Димензии L=4m
Финиш мат алуминиум
Производител SYSKOR
Потекло Шпанија
Материјал алуминиум
Монтирање Горна монтажа на водилката
Опис Сет систем AIR M60 за 2 врати * Сетот вклучува: 2 х EasySoft сет за врата 60кг со меко затварање и водилка од 4м