Име AIR M60 EASY SOFT Z10 сет систем за 1 врата
Димензии 2m
Производител SYSKOR
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум/ пластика
Опис Сет систем AIR M60 за 1 врата * Сетот вклучува: EasySoft сет за врата 60кг со меко затварање * водилка Z10 од 2м, алуминиумска маска 2м со капачиња