Име ANDROMET LED тело 6W
Производител Emuca
Потекло EU
Опис Andromet е LED светилка во форма на квадрат со димензии 102 mm x 102 mm x 6,8 mm дебелина. Оваа светилка овозможува еднообразно осветлување во опсег од 1,25 метри површина. Andromet има 24 LED светилки кои му овозможуваат да емитува светлина од 6.000 K ладно бело, идеално за внатрешни простори кои бараат одлично осветлување како што се кабинети, плакари, кујнски простории, меѓу другото. Неговата инсталација овозможува светилката да остане на површината на мебелот или на таванот каде што е поставена. Изработен е од челик и отпорна пластика со сатенски никел завршници.

Category: