Име ANDROWAVE SWITCH LED тело
Производител Emuca
Потекло EU
Опис Androwave Switch е светилкa опременa со 40 LED светилки и сензорски прекинувач за вклучување и исклучување на светилката. Неговата правоаголна форма има димензии од 192 mm x 112 mm x 9,5 mm дебелина. Неговото осветлување е 6.000 K, што значи дека емитира студено бело светло со опсег на осветлување од 1,25 метри, што го прави идеален за внатрешни простори кои бараат силно осветлување. Прекинувачот Androwave е изработен од отпорна пластика со облоги од алуминиумски бои. Се поставува на површината на мебелот или таванот без да се нарушува интеракцијата со огноотпорни материјали или не.

Category: