Име ANGIE
Димензии 60×10/ (50/100/150/200)
Финиш бела, црна
Производител Sambeat
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис ANGIE е ногара за мебел која со својата линеарна форма одлично се вклопува во современите дизајни. Достапна во бела и црна боја и повеќе висини и изработена од алуминиум.
Шифра Опис Цена
91933 ANGIE ногара без регулатор црна 60х10/50мм 328 ден. по ком.
91934 ANGIE ногара без регулатор бела 60х10/50мм 328 ден. по ком.
91935 ANGIE ногара без регулатор црна 60х10/100мм 389 ден. по ком.
91936 ANGIE ногара без регулатор бела 60х10/100мм 389 ден. по ком.
91937 ANGIE ногара без регулатор црна 60х10/150мм 397 ден. по ком.
91938 ANGIE ногара без регулатор бела 60х10/150мм 438 ден. по ком.
91939 ANGIE ногара без регулатор црна 60х10/200мм 481 ден. по ком.
91940 ANGIE ногара без регулатор бела 60х10/200мм 481 ден. по ком.