Име ANGLE 0077
Димензии C=64,L=100mm / C=160,L=200mm / C=192,L=300mm / C=320,L=400mm / C=416,L=500mm
Финиш LM-1 Мат бел/ LM-2 Мат црна/ L-24 Брусен челик / L-23 металик сива
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис ANGLE 0077 Основна карактеристика за Angle рачката се правите линии и исфрлените рабови во предниот дел што е резултат на безвременскиот дизајн. Оваа форма доаѓа во многу различни димензии што ја прави оваа рачка многу практична и лесна за вклопување во многу разновидни ентериерни решенија и модерни дизајни. Особено наоѓа примена кај лизгачки врати и фронтови на фиоки. Достапна е во брусен челик, мат црна, металик сива и мат бела боја.
Шифра Опис Цена
6936 ANGLE 0077 160/200mm, мат бела 286 ден. по ком.
6926 ANGLE 0077 160/200mm, мат црна 275 ден. по ком.
6939 ANGLE 0077 64/100mm , брусен челик 191 ден. по ком.
6937 ANGLE 0077 192/200mm, брусен челик 315 ден. по ком.
6911 ANGLE 0077 192/300mm, брусен челик 469 ден. по ком.
6938 ANGLE 0077 320/400mm, брусен челик 544 ден. по ком.
6924 ANGLE 0077 416/500mm, брусен челик 654 ден. по ком.
7345 ANGLE 0077 192/300mm, мат бела 433 ден. по ком.
7346 ANGLE 0077 192/300mm, мат црна 433 ден. по ком.
7354 ANGLE 0077 64/100mm, мат бела 258 ден. по ком.
7351 ANGLE 0077 64/100mm, мат црна 258 ден. по ком.
90803 ANGLE 0077 64/100мм, металик сива 276 ден. по ком.
90804 ANGLE 0077 200мм, металик сива 342 ден. по ком.