Име ANKOR GT-B капаче за шарка
Финиш црна/бела
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал пластика
Опис капаче за шарка црна/бела
Шифра Опис Цена
91136 ANKOR GT-B капаче за шарка црна боја 35 ден. по ком.
91142 ANKOR GT-B капаче за шарка бела боја 35 ден. по ком.