Име Antislip – подлога текстил 480мм
Димензии 480мм
Финиш антрацит и сива
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал пластика
Опис Спречува лизгање на предмети во фиоките при нивното отворање и затворање / Ги штити површините од удари и триење и ја намалува бучавата./
Шифра Опис Цена
91024 Antislip текстилна подлога – антрацит 480мм 467 ден. по m
92068 Antislip текстилна подлога – сива 480мм 435 ден. по m