Име ArciTech попречен релинг за внатрешна фиока – Бела
Финиш Бел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Шифра Опис Цена
90270 ArciTech попречен релинг за внатрешна фиока 2м бела 2,215 ден. по ком.