Име ArciTech попречен релинг за внатрешна фиока – шампањ
Финиш Шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Шифра Опис Цена
6712 ArciTech попречен релинг за внатрешна фиока 2м шампањ 2,330 ден. по ком.