Име ArciTech попречен релинг за внатрешна фиока – антрацит
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Шифра Опис Цена
90187 ArciTech попречен релинг 2м антрацит 2,330 ден. по ком.